Foto’s online!

Bezoek snel onze fotopagina en herbeleef het SP&O Triatlonweekend! Contacteer onze huisfotograaf voor vragen omtrent fotomateriaal via zijn website www.thibautdebelle.com of Facebook (https://www.facebook.com/thibautdebellephotography).

Water in de Eglegemvijver ok!

Zoals je wellicht las in de media, zijn er een aantal recreatievijvers in de buurt van Mechelen die geplaagd werden door blauwalg. Ook voor de Eglegemvijver werd een recreatieverbod uitgevaardigd. Na acties van WVD Mechelen, werd er onlangs een nieuwe staalname uitgevoerd ter bepaling van giftige stoffen in het water. Het microcystine-gehalte ligt momenteel onder . . . → Read More: Water in de Eglegemvijver ok!

Sluit de NODRUGS Business Trio Triathlon af met een gezellige barbecue!

Wat mag je verwachten:

à volonté een 8-tal soorten bbq-vlees, op houtskool gebakken waaronder: côte à l’os brochette bbq-worst ribbetje koteletje gekruid kipbout gekruid gemarineerd varkenshaasje ruim assortiment verse groentjes en frisse salades koude pastabereiding koude aardappeltjes natuur en in tartaar tafelbroodjes verschillende koude sausjes en warme saus (bearnaise, provençaalse, champignonroomsaus)

Koop jouw barbecue-tickets . . . → Read More: Sluit de NODRUGS Business Trio Triathlon af met een gezellige barbecue!

Nieuw vanaf dit jaar: VIP-pakketten

De NODRUGS Business Trio Triathlon is hét uitgelezen teamevent waarin elk bedrijf zijn beste sportieve beentje voorzet. Om de wedstrijd nog aangenamer te beleven en op en top voorbereid aan de startlijn te staan, zorgen we dit jaar voor een aantal VIP-formules. Meer info op http://www.triatlonmechelen.be/weekend/vip.